Echipament

ON ROAD

SHIMANO

Pantofi ciclism damă Shimano SH-RC1W

Preţ: 350.00 RON
ÎNTREABĂ STOC

Specificaţii

Pantofi ciclism damă Shimano SH-RC1W

DETALII
Structura superioară reduce suprapunerea şi oferă o potrivire perfectă, personalizată. Pielea sintetică cu textură de plasă creează o potrivire confortabilă şi un profil captivant pentru curse, fiind mai uşoară şi mai durabilă decat pielea naturală. Cele 3 curele durabile răspândesc uniform puterea de ajustare din zona de sus a piciorului. Talpa uşoară din nailon întărit cu fibră de sticlă asigura un transfer eficient de energie. Suporturile durabile şi late din zona călcâiului oferă stabilitate in timpul mersului. Cureaua ameliorează tensiunea în cel mai înalt punct al piciorului.

spd_sl Născută din cererea pentru putere optima şi rezistenţă in timpul curselor, tehnologia pedalelor cu profil redus s-a extins la o gamă largă de biciclişti. SPD-SL este o platformă de pedală de sosea proiectată sistematic cu încălţămintea SHIMANO pentru a transfera mai multă putere pe bicicletă. Pentru ciclistii profesionişti, clema extra largă, cu profil redus, distribuie energia mai uniform pe o suprafaţă mai largă şi o transferă mai eficient bicicletei, sub cele mai extreme sarcini de pedalare. Nicio mişcare irosită. Rezistenţă sporită pentru plimbări mai lungi.

Calapodul optim al pantofului de ciclism joacă un rol cheie în susţinerea pedalării eficiente. Prea mare, provoacă o tensiune crescută la nivelul muşchilor plantari, gambelor şi tendoanelor. Prea mic şi veţi obţine o formă de pedalare ineficientă. Cercetările ample efectuate de experţii în cercetare şi dezvoltare de la Shimano au produs un design superior pentru pantofi, cu o secţiune optimizată care permite o cursă ascendentă, mai lină şi mai eficientă din punct de vedere energetic. Construit pe baza feedback-ului de la ciclistii profesionişti, Shimano Dynalast ajută la reducerea pierderilor de energie.

Caracteristici

Material unic: nailon
Material superior: piele sintetică
Cleats compatibile: SPD-SL
Rigiditatea pantofului: 6
Dimensiunea pantofului: Dynalast
Sistem de închidere: curele cu velcro
Greutate: 236 g
Mărimi: De la 36 la 42
Disciplina: Sosea
Cea mai buna pedala recomandata: PD-RS500;
Greutate (40): 222 g;


Pentru orice eventualitate, vă rugăm să ne sunaţi pentru verificarea disponibilităţii a mărimii, a culorii produsului!
Se poate întâmpla să nu avem pe stoc mărimea, culoarea sau produsul dorit de Dvs.!