Echipament

OFF ROAD

SHIMANO

Pantofi ciclism de teren SHIMANO SH-XC7 MTB

Preţ: 850.00 RON
ÎNTREABĂ STOC

Specificaţii

Pantofi ciclism de teren SHIMANO SH-XC7 MTB

Detalii:
• încălţăminte MTB cu talpă MICHELIN şi banda profundă
• Lamela intermediar ultra-rigid din material compozit din fibră de carbon
• Suprafaţă din piele sintetică netedă, perforată
• Sistem precizat BOA-IP1 cu fermoar de sârmă Powerzone şi velcro suplimentar
• branţ cu cană reglabilă
• DYNALAST durează
• Compatibil cu sistemele de pedale MTB care utilizează cleme cu standard SPD (standard cu 2 găuri), cum ar fi: Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB, Wellgo MTB. De asemenea, potrivit pentru formatori de interior în săli de sport, etc.

Greutate: aprox. 600g

MICHELIN:
Talpa din cauciuc cu două zone de densitate diferite oferă cele mai bune condiţii pentru folosirea traseului şi enduro. Un şablon de rulare amplasat strategic asigură o aderenţă bună fără a schimba eficienţa pedalei. Banda specială pe marginile exterioare ale tălpii permite o tracţiune perfectă pe teren diferit.

BOA IP-1:
Această închidere twist permite introducerea şi scoaterea pantofilor foarte uşor. Pantoful este închis prin rotirea butonului în direcţia de deplasare. Prin rotirea în cealaltă direcţie, închiderea este slăbită. Pentru a deschide complet închiderea, trebuie să trageţi butonul în partea de sus.

DYNLAST:
Un pantof anatomic care se adaptează perfect formei naturale a piciorului. Poziţionarea adâncă în interiorul încălţămintei permite o fixare strânsă, ceea ce face ca încălţămintea să fie perfect potrivită pentru plimbări lungi şi rapide. Forma optimizată a tălpii cu o secţiune mai înaltă a piciorului asigură o transmisie eficientă a energiei musculare şi, datorită structurii sale deosebit de subţiri, permite chiar o rigiditate ridicată la o greutate redusă. Datorită unei game largi de reglaje a clemei, puteţi poziţiona clemele într-o manieră corectă din punct de vedere anatomic şi biomecanic.


*Pentru orice eventualitate, Va rugam sa ne sunati pentru verificare disponibilitatii a marimii, a culorii, a produsului! Se poate intampla sa nu avem pe stoc marimea, culoarea sau produsul dorit de Dv!!!


Pentru orice eventualitate, vă rugăm să ne sunaţi pentru verificarea disponibilităţii a mărimii, a culorii produsului!
Se poate întâmpla să nu avem pe stoc mărimea, culoarea sau produsul dorit de Dvs.!