Accesorii

SUPORT BICICLETE

THULE

Suport biciclete Thule Xpress 970 cu prindere pe carligul de remorcare, pentru 2 biciclete

Buc.

Preţ: 250.00 RON

Specificaţii

Descriere Suporturi biciclete cu prindere pe carligul de remorcare Thule Xpress 970

Suportul de bicicleta Thule Xpress 970 este o solutie economica si eficienta destinata transportului bicicletelor pe carligul de remorcare. Este realizat din otel de buna calitate, tratat anticoroziune (pentru durabilitate in timp) si poate transporta pina la doua biciclete, a caror greutate totala sa nu depaseasca 30 kg.

Prinderea bicicletelor pe suport se face prin atarnarea de bara orizontala superioara a cadrului, dupa care aceasta se fixeaza cu ajutorul a doua curele de cauciuc. In final, pentru a nu se balansa, bicicletele se solidarizeaza de cadru cu ajutorul unei chingi rapide prin folosirea adaptorului TA982 (care se poate achizitiona separat), Thule 970 poate transporta si bicicletele de dama sau mountain-bike cu suspensie spate, la care bara superioara lipseste sau e prea scurta.

Montarea pe carligul de remorcare se face foarte usor, prin simpla apasare a unei manete. Optional, prin montarea unui lacat de mici dimensiuni, suportul poate fi protejat impotriva furtului. Iar prin solidarizarea bicicletelor de suport, cu ajutorul accesoriului Thule Cable Lock 538 , puteti sa securizati si bicicletele in timpul stationarilor.


Detalii tehnice:

Culoare: Gri
Material: Otel
Greutate maxima suportata: 30 kg
Greutate maxima pt. bicicleta: 15 Kg
Greutate produs: 4 Kg
Dimensiuni pliat: 14 x 52 x 72 cm
Dimensiuni nepliat: 35 x 52 x 74 cm
Latime: 52 cm
Diametru cadru: Toate dimensiunile de la 20 inch in sus
Continut pachet: 1 x Suport de bicicleta
Tip montare: Pe carligul de remorcare
Numar biciclete: 2
Suport de numar cu stopuri: optional - Thule Light Board 976 + Thule Light board 9761
Compatibilitate: Compatibil cu biciclete cu frane pe discuriPentru orice eventualitate, vă rugăm să ne sunaţi pentru verificarea disponibilităţii a mărimii, a culorii produsului!
Se poate întâmpla să nu avem pe stoc mărimea, culoarea sau produsul dorit de Dvs.!