Accesorii

SUPLIMENTE NUTRITIVE

ISOSTAR

Energy Pulse Baton

Buc.

Preţ: 20.00 RON

Specificaţii

Isostar Energy Pulse Baton Sport Ciocolată-Alune, 6x23g

Caracteristici speciale
Batoanele Isostar Energy Pulse administrează cel mai bine consumul de energie cu ajutorul formulei lor echilibrate de carbohidraţi simpli şi complecşi; sunt bogate în vitamine potrivite pentru nevoile unui sportiv:
- vitaminele B1, B2, PP, B6 şi C contribuie la metabolismul energetic.
- vitamina C poate contribui la reducerea oboselii.
- vitaminele E şi B2 sunt implicate în protecţia antioxidantă a componentelor celulare.

Se consumă:
Pentru sporturi de distracţie şi timp liber, noi îţi recomandăm să mănânci un baton cu 15 minute înainte de efortul sportiv. Pentru antrenament, mănâncă 1 baton după 45 de minute. Pentru efortul intens, 1 baton în ultima jumătate de oră înainte de încheierea efortului şi 1 baton in timpul efortului.

Ingrediente
Sirop de glucoză, făină de orez şi grâu, zahăr, unt de cacao, pastă de alune 3,3%, malţ, stabilizator: glicerol, sirop de zahăr inversat, lapte degresat, zer, masă de cacao, alune 1,2%, ulei vegetal, grăsime din lapte, gluten, amidon, praf de copt: sodiu, bicarbonat, sare, arome (extract de guarana), emulsificator: soia şi lecitina din rapiţă, vitaminele C, PP, B6, B1, B2 şi E (lactoză, proteine din lapte), ciocolata cu lapte 20%.

*Pentru orice eventualitate, Va rugam sa ne sunati pentru verificare disponibilitatii a marimii, a culorii, a produsului! Se poate intampla sa nu avem pe stoc marimea, culoarea sau produsul dorit de Dv!!!
Pentru orice eventualitate, vă rugăm să ne sunaţi pentru verificarea disponibilităţii a mărimii, a culorii produsului!
Se poate întâmpla să nu avem pe stoc mărimea, culoarea sau produsul dorit de Dvs.!