Accesorii

SUPLIMENTE NUTRITIVE

ISOSTAR

Long Distance Energy Sport Bar

Buc.

Preţ: 18.00 RON

Specificaţii

Isostar Long Distance Energy Sport Bar, 3x40g

Caracteristici speciale
Batonul Isostar Long Distance Energy este produs pe bază de cereale sub formă de fulgi şi fructe uscate (caise, prune), este un amestec de carbohidraţi simpli şi complecşi, ce furnizează energie pentru efortul intens şi prelungit. Este bogat în vitaminele B1, B2, PP, B6, C şi E:
- vitaminele B1, PP şi B6 contribuie la metabolismul energetic;
- vitaminele C, E şi B2 sunt implicate în protecţia antioxidantă a componentelor celulare;
- vitamina B6 este implicată în funcţionarea normală a celulelor roşii din sânge; acestea joacă un rol esenţial în oxigenarea ţesuturilor, inclusiv a ţesuturilor musculare.

Acest baton este în special apreciat de sportivii de top pentru gustul său deosebit.
Când se consumă? Ideal înainte şi in timpul sesiunilor de antrenament ori în competiţii.

Ingrediente
Făină de orez 20,6%, zahăr, fulgi de cereale 13,7% (grâu, orz, secară, ovăz), maltodextrină, caise uscate 8,5%, uleiuri vegetale, bucăţi de prună 6,5% (prune uscate, amidon de orez, ulei vegetal), fructoză, lapte pudră degresat, lactoserum pudră, miere, stabilizator: glicerol, făină de ovăz 1,3%, cuburi de mere 1%, aromă naturală (acidifiant: acid citric), sirop de malţ, dextroză, vitaminele C, PP, B6, B1, B2, E (lactoză şi proteine din lapte), emulsificator: lecitină de rapiţă şi soia, conservant: dioxid de sulf.

*Pentru orice eventualitate, Va rugam sa ne sunati pentru verificare disponibilitatii a marimii, a culorii, a produsului! Se poate intampla sa nu avem pe stoc marimea, culoarea sau produsul dorit de Dv!!!
Pentru orice eventualitate, vă rugăm să ne sunaţi pentru verificarea disponibilităţii a mărimii, a culorii produsului!
Se poate întâmpla să nu avem pe stoc mărimea, culoarea sau produsul dorit de Dvs.!