Accesorii

SUPLIMENTE NUTRITIVE

SIS

Tablete SiS efervescente cu electroliţi

Buc.

Preţ: 45.00 RON

Specificaţii

Tablete SiS efervescente cu electroliţi 

Tablete efervescente cu electroliţi şi conţinut redus de calorii pentru hidratare în timpul antrenamentelor şi al competiţiilor

Sursă rapidă de hidratare cu conţinut aproape nul de calorii
Fiecare tub conţine 20 de tablete cu niveluri precise de electroliţi
Acest produs este potrivit pentru: vegetarieni, vegani, celiaci. Nu conţine: lactoză, gluten, cereale, nuci sau aspartam.

Tuburi SiS Go Hydro Lămâie
Tabletele efervescente SiS Go Hydro sunt făcute pentru a asigura o hidratare eficientă ce duce la performanţe sportive înalte. Acestea se dizolvă rapid în apă plată, au un conţinut aproape nul de calorii, fiind o versiune foarte practică şi uşor de folosit.

Corpul reţine mai bine lichide atunci când sunt consumate împreună cu săruri. Acest produs furnizează necesarul corpului de sodiu la o concentraţie specifică (30mmol/L), fiind demonstrat ştiinţific faptul că astfel are loc o hidratare superioară în comparaţie cu apa.

Beneficii
În timpul exerciţiilor moderate sau intense, corpul uman produce până la 2 litri de transpiraţie pe oră în funcţie de condţtiile atmosferice. Prin transpiraţie se elimină electroliţi esenţiali, printre care şi sodiu. Sodiul, cel mai important electrolit, ajută la diminuarea senzaţiei de sete, îmbunătăţeşte gustul şi facilitează absorbţia şi retenţia lichidelor.

Dacă pierderile de fluide şi electroliţi nu sunt înlocuite, se produce deshidratarea, o cauză principală a oboselii. Odată cu deshidratarea creşte temperatura corpului precum şi ritmul cardiac, iar rezervele de carbohidraţi se epuizează mai rapid, dându-ne senzaţia că exerciţiul devine mai intens.

SiS Go Hydro ajută la prevenirea acestor stări, având totodată scopul de a ne ajuta să nu pierdem mai mult de 2% din greutatea corpului în timpul efortului.

Acest produs este triplu testat prin programul Informed Sport Evolved Certification. Acest program include testarea tuturor materiilor prime, testarea de două ori pe an a instalaţiei de fabricare şi testarea produsului finit. Tripla testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriţiei sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteţi un atlet de elită sau dacă doar încercaţi să vă menţineţi în formă şi sănătos.

Cum să utilizaţi
Cât să folosim?

1 tabletă dizolvată în 500 ml de apă. Nu consumaţi mai mult de 4 tablete pe zi.

Când să folosim?

Cu 2-3 ore înainte de evenimentele sportive pentru hidratare

În timpul evenimentelor sportive – 500-1000ml pe oră în funcţie de condiţii

Durata efectului

Aproximativ o oră

Recomandare de utilizare
Consumaţi 500ml băutură cu 2-3 ore înainte de antrenamente sau competiţii. În timpul exerciţiilor de durată mai scurtă, care nu necesită consumul de carbohidraţi, consumaţi 500ml de bătură pe oră. Dacă urmăriţi să combinaţi hidratarea şi energizarea, folosiţi, pe lângă tablete pentru hidratare, gelurile energizante SiS.

Acesta nu este un produs conceput pentru pierderea în greutate.

INFORMAŢII NUTRITIONALE
Valori specifice Per tabletă 4.3g Per 100g
Energie 39kj/9kcal 900kj/209kcal
Proteine 0.0g 0.0g
Carbohidraţi 0.8g 19g
din care zaharuri 0.0g 0.9g
Grăsimi 0.0g 0.0g
din care grăsimi saturate 0.0g 0.0g
Fibre 0.2g 4.7g
Sare 0.9g 19.2g
Vitamine şi minerale
Calciu 102mg 2267mg
Magneziu 8.1mg 180mg
Potasiu 65mg 1444mg
Ingrediente: acid citric, electroliţi 37% (bicarbonat de sodiu, clorură de sodiu, carbonat de calciu, clorură de potasiu, trifosfat de calciu, carbonat de magneziu), sorbitol, inulină, extract de ceai verde (2.5%), arome naturale, amidon, îndulcitor (sucraloză), vitamine (hidroclorură de piridoxină, riboflavină, hidroclorură de tiamină).

Potrivit pentru vegani, celiaci, vegetarieni.
Pretul se refera la un tub.
Pentru orice eventualitate, vă rugăm să ne sunaţi pentru verificarea disponibilităţii a mărimii, a culorii produsului!
Se poate întâmpla să nu avem pe stoc mărimea, culoarea sau produsul dorit de Dvs.!