Accesorii

SUPLIMENTE NUTRITIVE

SIS

Go Energy + Caffeine Gel 60ml

Buc.

Preţ: 12.00 RON

Specificaţii

SiS Go Energy + Caffeine Gel 60ml 

Gel energizant cu 75mg de cafeină adăugată ce oferă un impuls energetic şi stimulează concentrarea. Gelul energizant cu cafeină de la Science in Sport micşorează percepţia asupra efortului, facând posibilă menţinerea unui ritm intens şi a unei puteri susţinute.

22 de grame de carbohidraţi per gel
75mg de cafeină
Formulă ce livrează energie rapid şi eficient
Uşor de folosit
Acest produs este potrivit pentru: vegetarieni, vegani, celiaci. Nu conţine: lactoză, gluten, cereale, nuci sau aspartam.



Gelurile energizante cu cafeină SiS Go Energy Caffeine sunt făcute pe baza formulei gelurilor izotonice SiS, primele geluri energizante cu adevărat izotonice din lume. Aceste geluri furnizează o cantitate ridicată de carbohidraţi împreună cu o doză de cafeină, fiind ideale pentru eforturile cu intensitate ridicată sau în zilele grele de antrenament.

Efectul cafeinei a fost demnostrat în repetate rânduri, fiind recunoscută importanţa acesteia în îmbunătăţirea performanţelor sportive şi diminuarea senzaţiilor de efort şi oboseală, furnizând un impuls energetic atunci când nevoia pentru acest impuls este accentuată.

Beneficii

Atunci când vă împingeţi limitele în sport, creierul controlează starea de oboseală resimţită la nivelul corpului. Cafeina acţionează ca un stimul asupra creierului, micşorând percepţia asupra efortului, permiţând organismului să îşi depăşească limitele.

Studiile cofirmă faptul că 5 mg de cafeină per kg corp reprezintă cantitatea optimă şi benefică pentru efortul de anduranţă. Astfel, pentru o persoană cu greutatea de 70 kg, cantitatea optimă de cafeină în timpul eforturilor susţinute este de 350mg.

Fiecare gel conţine 150mg de cafeină, ceea ce este echivalentul a două ceşti de cafea sau a patru ceşti de ceai.

Gelurile energizante SiS Go Energy Caffeine sunt triplu testate prin programul Informed Sport Evolved Certification. Acest program include testarea tuturor materiilor prime, testarea de două ori pe an a instalaţiei de fabricare şi testarea produsului finit. Tripla testare certifică faptul că oferim produse dedicate nutriţiei sportive de înaltă calitate, indiferent dacă sunteţi un atlet de elită sau dacă doar încercaţi să vă menţineţi în formă şi sănătos.
Pentru orice eventualitate, vă rugăm să ne sunaţi pentru verificarea disponibilităţii a mărimii, a culorii produsului!
Se poate întâmpla să nu avem pe stoc mărimea, culoarea sau produsul dorit de Dvs.!