Piese

PEDALE

LOOK

Pedale bicicletă - KEO Classic 3

Buc.

Preţ: 290.00 RON

Specificaţii

Pedale bicicletă - LOOK KEO Classic 3

Fara indoiala Look este cel mai vizionar brand din lumea bicicletelor. Ei au fost inventatorii pedalei automatice care in ziua de azi a devenit o banalitate. In prezent la Look nu s-a schimbat pasiunea pentru inovare si performanta. De-a lungul anilor pe Look s-au bazat sportivi legendari cum ar fi: Bernard Hinault, Greg Lemond, Gianni Bugno sau Chris Boardman. La Look lucreaza 35 de cercetatori si ingineri in biomecanica care implementeaza feedback-ul primit de la sportivii ce folosesc produsele Look, din care amintim pe Peter Sagan sau Vincenzo Nibali. Look are o influenta atat de mare asupra pedalelor pentru ciclismul de sosea incat in mod general ciclistii numesc orice pedala de sosea "pedala Look".

Look KEO CLASSIC 3
Keo Classic 3 se cupleaza cu placuta prin intermediul unei suprafete largi de contact (400mm2). Zona unde este aplicata cea mai multa forta in timpul pedalarii este spatiul median de deasupra axului. Keo Classic 3 este prevazut cu striatii aderente care cresc durabilitatea si previn scartaitul in conditii umede.

Deosebit de usoare - 139gr fiecare
In general pedalele din aceasta gama sunt realizate din materiale mult mai grele. Gratie experientei Look cu materialele compozite setul complet cu placute si suruburi cantareste doar 350gr

Standardul Keo
Acest standard a fost ales de Look pentru a construi pedale conforme cu observatiile lor in materie de biomecanica. Keo inseamna pedale si placute cat mai mici dar totodata compatibile cu toti pantofii de ciclism.

Q Factor reglabil
Factorul Q (distanta intre pedale) se poate modifica cu +- 2mm datorita celor filetelor cu 14 spire. In acest fel Keo 2 Max se adapteaza la persoane cu diferite latimi ale bazinului

Pedale de incredere, fabricate in Franta.
Corp din materiale rezistente, rulmenti din otel inoxidabil, ax supradimensionat cu garnituri duble, toate contibuie la un produs sigur pe care te poti baza in orice conditii.
Aceste pedale au fost testate la 2 milioane de cicluri la 100 rotatii pe minut cu o greutate de 90kg. Rezultatul obtinut depaseste cu mult standardul industriei EN14781. Rulmentii cu garnituri duble asigura intervale mari de timp intre servisari.

Date tehnice
Material  corp compozit
Ax  Cromo
Filet  9/16 x 20mm
Rulare  pe 1 rulment si 1 rulment pe role
Pedal stack height  15,7 mm
Distance pedal spindel / crank arm  53 mm
Contact surface area  400 mm²
Float  8 to 12 ajustare arc
Placute  Kéo Grip Cleats incluse 4.5 °
Greutate  270 gr perechea fara placute si suruburi
Pentru orice eventualitate, vă rugăm să ne sunaţi pentru verificarea disponibilităţii a mărimii, a culorii produsului!
Se poate întâmpla să nu avem pe stoc mărimea, culoarea sau produsul dorit de Dvs.!