Accesorii

APARAT CU ULTRASUNETE

DAZZER II

Preţ: 230.00 RON
ÎNTREABĂ STOC

Specificaţii

DAZZER II

Atacurile cainilor agresivi, fie cu proprietari nepasatori sau neatenti, fie fara stapani, devin o problema din ce in ce mai mare pentru fiecare dintre noi.
Dazer reprezinta o varianta eficienta si comoda de aparare impotriva atacurilor cainilor agresivi, ajutandu-va sa va feriti de muscaturile de caine cu urmari grave.

Specificatii

DAZER este un aparat portabil ce indeparteaza cainii cu ajutorul ultrasunetelor si este folositor oricarei persoane care se teme de caini.

DAZER este o alternativă umană la spray-uri si la alte metode utilizate pentru a evita muscaturile de caine.

DAZER emite sunete de inalta frecventa (25.000 Hz), inofensive si abia perceptibile de oameni dar percepute de caini nedaunandu-le fizic, ci creand doar un discomfort acustic pronuntat. Aparatul actioneaza cu eficienta buna pana la o distanta de aprox. 5-6 m, dar si mai indepartata in functie de abilitatea acustica a animalului. Reactia normala a cainelui este de a se opri si in multe cazuri de a se retrage nedumerit si a se indeparta pentru a iesi de sub incidenta sunetelor deranjante.
Utilizarea DAZER-ului in cazul cainilor prietenosi, surzi, batrani sau pe propriul animal de companie poate sa nu produca o reactie semnificativa. Deoarece eficienta DAZER-ului depinde de emisia de ultrasunete, multi factori ii pot influenta performantele. Astfel, distanta, varsta, si temperamentul animalului reprezinta numai o parte a acestor factori (cei mai importanti).

Caracteristici generale:

frecventa sunet emis: 25.000 Hz
greutate: 122 g (incluzand bateria)
dimensiuni mici: 11,7 x 5,7 x 3,5 (cm)
sursa de alimentare: baterie de 9V alcalina, incorporata
clema metalica de prindere la curea, in geanta sau buzunar
carcasa din plastic ABS
durata de functionare semnalizata prin aprinderea LED-ului de culoare rosie
usor de folosit – doar se indreapta spre animal si se apasa butonul
ergonomic

 
Pentru orice eventualitate, vă rugăm să ne sunaţi pentru verificarea disponibilităţii a mărimii, a culorii produsului!
Se poate întâmpla să nu avem pe stoc mărimea, culoarea sau produsul dorit de Dvs.!