Echipament

CĂŞTI

RUDY PROJECT

Cască de protecţie pt ciclişti Windmax

Buc.

Preţ: 820.00 RON

Specificaţii

Cască de protecţie pt ciclisti Rudy Project Windmax

Complet uşoară şi un design de avangardă pentru o cască cu suflet dublu.

UŞOARĂ. Cântărând doar 220 grame, această cască combină greutate foarte mic cu funcionalul de top-level, toate acestea întrun desing atractiv şi primitor cu forma de competiţi şi materiale de top.

Cozoroc. O cască, două discipline: asta este revluţia Windmax™, modelul ideal pentru ciclismul de şosea dar şi cel de munte, asta datorită celor două tipuri de cozoroc pe care le poţi schimba în funcţie de ce nevoi ai. Pentru ciclismul de şosea, de exemplu, se poate ataşa caştii Windmax™ cozorocul aeroflap, un cozoroc foarte uşor şi aerodinamic care îmbunătăţeşte eficenţa.

SIGURANŢA. Dar inovaţia nu se opreşte aici. Windmax™ foloseşte materialele cele mai performante, cum ar fi materialul ultra uşor Fibratek Geometry™.

NU PEDALA FĂRĂ CASCĂ!

Cât de bine am putea să pedelăm, sau cât de multă experienţă am avea pe bicicletă, nu putem uita de faptul, că oricând se poate produce un eveniment neaşteptat, iar capul nostru, fiind cel mai sensibil, trebuie să fie protejat. Folosind căşti putem minimaliza drastic riscul de traumă craniană!
Pentru orice eventualitate, vă rugăm să ne sunaţi pentru verificarea disponibilităţii a mărimii, a culorii produsului!
Se poate întâmpla să nu avem pe stoc mărimea, culoarea sau produsul dorit de Dvs.!