Echipament

CĂŞTI

SCOTT

Cască ciclism Scott Groove Plus

Preţ: 350.00 RON
ÎNTREABĂ STOC

Specificaţii

Cască ciclism Scott Groove Plus 

Groove PLUS este casca stilata. Sistemul său integrat MIPS® asigura protecţia capului împotriva impactului la nivel de clasă. Designul curat şi sistemul de fixare reglabil vă asigură să vă simţiţi bine oriunde v-aţi plimba.

MIPS
MIPS (Multi-Directional Impact Protection System), oferă un sistem complet nou de protecţie, reconfigurat în două modele de căşti, SCOTT Rove şi SCOTT Chase.

ANATOMIA CĂDERII
Statisticile de accidentare arată că în multe accidente, persoana nu cade vertical, dar sub un unghi care poate provoca accidente periculoase datorită rotaţiei.

SURSA DE INSPIRAŢIE PENTRU PATENTUL MIPS ESTE CREIERUL UMAN
Creierul este înconjurat de lichidul cefalorahidian, datorită căruia creierul se mişcă în interiorul craniului şi este protejat împotriva şocurilor. Prin imitarea protecţiei naturale a creierului funcţionează şi tehnologia unică MIPS® care protejează fiabil creierul d-voastră de lovituri şi reduce vibraţiile care sunt transmise către creier.

Tehnologie Fit System
MIPS
Gama de utilizare a muntelui
CONSTRUCŢIE Tehnologie In-Mold
Policarbonat Micro Shell
FIT SYSTEM MRAS
CARACTERISTICI Sistemul de protecţie a creierului MIPS®
Acoperire extinsă
Greutate 270 g
MARIMI: S-M-L

NU PEDALA FĂRĂ CASCĂ!

Cât de bine am putea să pedelăm, sau cât de multă experienţă am avea pe bicicletă, nu putem uita de faptul, că oricând se poate produce un eveniment neaşteptat, iar capul nostru, fiind cel mai sensibil, trebuie să fie protejat. Folosind căşti putem minimaliza drastic riscul de traumă craniană!
Pentru orice eventualitate, vă rugăm să ne sunaţi pentru verificarea disponibilităţii a mărimii, a culorii produsului!
Se poate întâmpla să nu avem pe stoc mărimea, culoarea sau produsul dorit de Dvs.!