Echipament

CĂŞTI

LAZER

Cască de protectie Lazer Compact

Buc.

Preţ: 180 Preţ nou: 150.00 RON

Specificaţii

Cască de protectie Lazer Compact

Casca de protectie Lazer Compact ofera stil si confort si reprezinta alegerea ideala pentru riderii in cautare de o casca universala. Este potrivita pentru plimbarile prin oras, dar si pentru plimbarile de weekend. Dispune de o constructie in matrita care protejeaza impotriva impacturilor, de 20 gauri de aerisire pentru un interior racoros si confortabil, de sistemul de ajustare Turnfit® pentru o fixare perfecta de fiecare data si de vizor integrat si benzi reflectorizante care asigura atat stil, cat si siguranta.

Constructie:   tehnologie In-Mold (1 piesa)
Tip:  openface
Sistem ajustare:   ATS Advanced Turnfit System
Ventilatie:   20 aerisiri
Greutate:  325 g (M)
Certificare:  CE — CPSC — AS
Marime: Uni-size 54-61 cm

Caracteristici:
                      Benzi reflectorizante
                      Vizor integrat

Autofit® - sistem de fixare patentat ce are la baza incredibilul sistem Rollsys®, fiind si mai usor de manevrat decat acesta. Este un sistem integrat, care nu se vede din exterior si care se conecteaza la cureaua de prindere din spate a castii, reglandu-se automat in functie de marimea optima de care ai nevoie. A fost conceput pentru a asigura o presiune egala si constanta, fara disconfort.

NU PEDALA FĂRĂ CASCĂ!

Cât de bine am putea să pedelăm, sau cât de multă experienţă am avea pe bicicletă, nu putem uita de faptul, că oricând se poate produce un eveniment neaşteptat, iar capul nostru, fiind cel mai sensibil, trebuie să fie protejat. Folosind căşti putem minimaliza drastic riscul de traumă craniană!
Pentru orice eventualitate, vă rugăm să ne sunaţi pentru verificarea disponibilităţii a mărimii, a culorii produsului!
Se poate întâmpla să nu avem pe stoc mărimea, culoarea sau produsul dorit de Dvs.!